Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy można otrzymać kredyt nie pracując?
23-08-2011, 07:05 PM,
Exclamation  Czy można otrzymać kredyt nie pracując?
Staram się o kredyt w Toyota banku, aczkolwiek nie wiem czy dostanę go, ponieważ nie pracuję nigdzie na stałe i obawiam się, iż będę mieć z tym jakiś problem Smile . Czy będziecie w stanie mi powiedzieć, czy będę w stanie dostać tutaj kredyt?
23-08-2011, 09:36 PM, (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-08-2011, 09:36 PM {2} przez Misiaszek.)
RE: Czy można otrzymać kredyt nie pracując?
Jeżeli pracuje się na etacie, to nie będzie się miało najmniejszych problemów z otrzymaniem decyzji o kredycie. Możliwe jest również otrzymanie jej nawet w przeciągu jednej godziny, aczkolwiek oczywiście może się to nieco czasu przedłużyć. Wszystko jest uzależnione. Najpierw musisz wypełnić wniosek kredytowy, skontaktować się z odpowiednim dealerem, od którego chcesz wziąć pojazd. Pozostawiasz ksera odpowiednich dokumentów i czekasz na wydanie decyzji o przyznaniu kredytu. Wszystko teoretycznie będzie trwało nie dłużej niż jedną godzinę.
24-08-2011, 02:38 AM,
Dobrze, Dobrze. Tylko chyba warto również będzie wspomnieć o tym, iż jeżeli chce się tutaj zaciągnąć kredyt to będzie trzeba jeszcze jakiś wkład własny posiadać. Niestety nie można wziąć tutaj niczego bez odpowiedniej kwoty pieniędzy.
05-08-2013, 12:46 AM,
Nie, nie ma szans otrzymać kredyt nie mając pracy na etacie Smile
27-07-2018, 04:11 AM,
Też potrzebowałam kredytu a pracy nie miałem :/ I powiem Ci, że najlepiej jest się zmobilizować i poszukać tej pracy. Czasem jest ciężko, bo też długo nie mogłem znaleźć, ale w końcu trafiłem na super ofertę pracy. Znalazłem ją na https://pl.gigroup.com/oferty-pracy/ i pracuję jako magazynier Wink Nie sądziłem, że w agencji pracy znajdę taką fajna pracę!