Czy można otrzymać kredyt nie pracując?
|
23-08-2011, 07:05 PM,
|
|||
|
|||
![]()
Staram się o kredyt w Toyota banku, aczkolwiek nie wiem czy dostanę go, ponieważ nie pracuję nigdzie na stałe i obawiam się, iż będę mieć z tym jakiś problem
![]() |
|||
23-08-2011, 09:36 PM,
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-08-2011, 09:36 PM {2} przez Misiaszek.)
|
|||
|
|||
RE: Czy można otrzymać kredyt nie pracując?
Jeżeli pracuje się na etacie, to nie będzie się miało najmniejszych problemów z otrzymaniem decyzji o kredycie. Możliwe jest również otrzymanie jej nawet w przeciągu jednej godziny, aczkolwiek oczywiście może się to nieco czasu przedłużyć. Wszystko jest uzależnione. Najpierw musisz wypełnić wniosek kredytowy, skontaktować się z odpowiednim dealerem, od którego chcesz wziąć pojazd. Pozostawiasz ksera odpowiednich dokumentów i czekasz na wydanie decyzji o przyznaniu kredytu. Wszystko teoretycznie będzie trwało nie dłużej niż jedną godzinę.
|
|||
24-08-2011, 02:38 AM,
|
|||
|
|||
Dobrze, Dobrze. Tylko chyba warto również będzie wspomnieć o tym, iż jeżeli chce się tutaj zaciągnąć kredyt to będzie trzeba jeszcze jakiś wkład własny posiadać. Niestety nie można wziąć tutaj niczego bez odpowiedniej kwoty pieniędzy.
|
|||
05-08-2013, 12:46 AM,
|
|||
|
|||
Nie, nie ma szans otrzymać kredyt nie mając pracy na etacie
![]() |
|||
27-07-2018, 04:11 AM,
|
|||
|
|||
Też potrzebowałam kredytu a pracy nie miałem :/ I powiem Ci, że najlepiej jest się zmobilizować i poszukać tej pracy. Czasem jest ciężko, bo też długo nie mogłem znaleźć, ale w końcu trafiłem na super ofertę pracy. Znalazłem ją na https://pl.gigroup.com/oferty-pracy/ i pracuję jako magazynier
![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|